BUKTI RM100 pin touch ‘ngo PERCUMA dari website terbaru

Top Up Percuma Digi Umobile Maxis Celcom
Spread the love

 

Download PERCUMA: Rahsia Budak Kilang Jana RM250K Dari Rumah Senang!

 

Download PERCUMA: Bagaimana Cikgu Buat RM100,000 Tanpa Modal!

Segera Daftar dan tebus guys..

https://www.youtube.com/watch?v=GKAk2S2uqA0

Download PERCUMA: 7 Cara Jana RM200 Sehari Dari Rumah Cara Cepat!

28 thoughts on “BUKTI RM100 pin touch ‘ngo PERCUMA dari website terbaru

  1. bg la nama website abbott tu.. ni cerita pasal claim tp xbgtau psal website tu apa perlu kita buat .. adoii laa

    1. Saya sudah buat video sebelum ini, saya Just bagitau je dalam video ini kalau mahu tahu cara main pi tegok video awal saya buat pasal Website tu,

    1. @Handphoneku Buat Duit saya sudah check satuĀ² min…tiada jugak…email betul sudah tiada salah

    2. @AAKUF CHANNEL Entertainment cuba cek email lagi.. Sebab saya pun dapat mesej biasa jam 3 petang kemarin, hari ini baru ada email pin tng tu

    3. @Handphoneku Buat Duit boss ada cara terbaru tak nak invite friend…orang kata ada cara bug…boleh still invite

    1. @papa zola tak dapatĀ² juga lah bro…dah 10 hari lebih nišŸ˜‚ ku lihatĀ² email sudah betul ….takut email salah kan dia mau kirim…betul sudah

    2. @AAKUF CHANNEL Entertainment hubungi mereka di fb boss.. Tanya sama mereka masalah boss

  2. Tidak payah la panggil diri kau “ADMIN”.. cakap saja lah “aku” atau “saya”. Admin apakejadah..

  3. Kenapa aku punya rm200 tak dapat2 lagi.. esok genap 3 mggu dh menunggu.. kebanyakan orang lain 10hari dh masuk..

    1. Saya punya pun masih tak di hantar pin.. Mungkin dorang buat 4 minggu baru sent pin macam dalam pemberitahuan

    1. @CK tegok luck juga boss, biasa 10 hari lebih ada email sudah tapi kalau lama betul cuma mesej mereka di fb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *