TERBARU | Cara Claim Kredit eWallet RM150 secara percuma !! Register Sekarang

Top Up Percuma Digi Umobile Maxis Celcom
Spread the love

 

Download PERCUMA: Rahsia Budak Kilang Jana RM250K Dari Rumah Senang!

 

Download PERCUMA: Bagaimana Cikgu Buat RM100,000 Tanpa Modal!

ePemula 2022 | Cara Claim Kredit eWallet RM150 secara percuma !! Register Sekarang

Apakah itu Program eStart @ e-Pemula?

Salah satu inisiatif yang telah diumumkan di bawah Belanjawan 2022 dan bertujuan meringankan beban kewangan selain menggalakkan perbelanjaan secara tanpa tunai di kalangan belia serta pelajar sepenuh masa di institut pengajian tinggi tempatan berdaftar.

Berapakah jumlah bantuan yang disediakan?

Setiap pemohon yang layak boleh menuntut RM150 dalam bentuk kredit e-tunai.

Siapa yang layak memohon?

Mereka yang mencapai umur 18 ke 20 tahun pada tahun 2022 dan juga Pelajar IPT

Bagaimana untuk memohon?

Permohonan boleh dibuat melalui aplikasi e-tunai berikut :

– ShopeePay
– BigPay
– GrabPay
– Touch n Go eWallet

Cara register BigPay ( Free RM10 )
~

#ePemula #eTunai #eWalletRM150 #KreditPercuma #CaraClaimRM150 #CaraDapatDuit #ePemula2022

Tags : cara claim ePemula 2022, cara tebus eWallet rm150, cara dapat kredit eWallet rm150, cara claim e Tunai rakyat, cara dapat rm150, cara register ePemula 2022, cara daftar eTunai, cara daftar eBelia, cara daftar ePemula, cara dapat duit rm150, cara dapat kredit eWallet rm150 terbaru, cara tebus ePemula, bantuan kerajaan eTunai, cara tebus eWallet rm150 shopee, cara tebus eWallet rm150 touch n go, cara tebus eWallet rm150 bigpay, cara tebus eWallet rm150 grab

πŸ“Œ Whatsapp Untuk Pertanyaan :

Music : NoCopyRightSound

Credit To :

Copyrighted content: #Dance_Video || ΰ€•ΰ€Ύ ΰ€•ΰ€°ΰ₯‡ ΰ€†ΰ€°ΰ€Ύ ΰ€œΰ€Ύΰ€²ΰ₯ | #Khesari Lal Yadav | Bhojpuri Dance Viral Song 2022

Claimed by: WMG

Download PERCUMA: 7 Cara Jana RM200 Sehari Dari Rumah Cara Cepat!

70 thoughts on “TERBARU | Cara Claim Kredit eWallet RM150 secara percuma !! Register Sekarang

  1. Salam bang nak tanya betul ke kalau nak claim dekat tng 18/4 sebab dekat shopee esok 11/4 dh boleh claim

  2. Adik sy semua apps x dpt ni, tng sbb dia cakap ic dh verified pdhal x prnh pun register tng. Grabpay pun sama dia cakap ic dh varified pdhal x prnh juga. Shopeepay x dpt sbb mslh ic juga. Bigpay xdpt sbb belum cukup umur 18. Pening juga nii

    1. @DAUX YT – oo ada tu, mslh adik saya ni bila nak active kan grabpay x dpt sbb ic dh ad org guna

    2. @Buat duit tanpa modal mcm mne nk dptkan no tel cs tng.. ataupun mcm mne nk dptkan ejen shoppe untuk dptkan bantuan

  3. Assalamulaaikum saya nak tanya , saya tersalah claim dekat biypay and duit tu masuk dekat e pemula. Sepatutnya sy claim dekat shope pay . Ada cara untuk ubah tak? sebab takde card bank nk kuarkan duit tuu😭

  4. Assalamualaikum bang, nak tanya, kami dh claim duit epemula kat shopee. Tapi duit tu tkboleh guna, hanya boleh guna secara luar talian. Nak withdraw pun takboleh 😭 kenapa jdi mcmtu, nk beli brg kat shopee pun tkleh guna duit yg dpt tu….

    1. Terima Kasih semua yg tlog jwp kn , Saya rply chat dekat ws dri subuh sampai skg bru blh tgok komen yt 😭

  5. Bang sya dah register dekat tng e wallet .lpastu Aku dah tkan claim now! Lpastu Aku isi smuaa detail” and dia kata duit tu being processed..tu bererti dah dpt and kena tnggu?atau kena claim lagi?

  6. Kalau beli barang dekat shoppee and bayar kat 7E pakai QR Code scan melalui ewallet boleh ke.? Ada tak yg dh buat.? Ke just boleh guna on kedai je.

    1. Katanya kalau TNG dekat 7e boleh , Bigpay ada yg try tdi tak blh, ShopePay blh DIY and Speedmart .. kalau sy slh tlog betulkn πŸ₯°

    1. Blh guna utk bayar pakai duitnow, utk cara gunanya check dekat setting – support – ePmula – Cara guna ePmula dgn duitnow

  7. Bang klw claim kt shopee boleh transfer duit kt bank ke sbb xleh boleh beli barang online shopee. Boleh ke . Klw xleh transfer kt bank nk buat pe je duit Ni klw semua xleh pakai

    1. Duit yg kita dapat cuma blh belanje Offline je, Tak blh transfr juga , kne cari kedaiΒ² yg supprt pembayaran via ShopePay

  8. Duit dekat tng e wallet yg saya dpt dari epemula ni nak guna mcm mana?πŸ€” semua apk saya cuba tak lepas2 adakah dia tidak boleh melakukan pembayaran secara online?😭😭😭

    1. A’ah tak blh buat pembayaran secara Online, hanya blh guna Offline. Utk tutorial cash out blh check vid terbaru saya

  9. Salam bang saya dh dpt e pemula dlm grab tp kenape bila tkn use now dia jadi pay pulok nk kene pakai duit sendiri vouchernya tkde adeh payah camni.

    1. Waalaikumusalam ,, rasanya masa tekan tu dia ada keluar tempat nk scan x ? Sy pon kurang pasti sikit kalau grab ni cara guna dia lain sikit

  10. Saya lahir (-21 – 6 – 2001)
    Apakah saya layak lagi dapat claim
    Syarat untuk claim umur 18 >20
    Kalau nak kira saya belum cukup umur 21, selepas tarikh 21 – 6-2001 baru umur saya cukup 21 kan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *